ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15/11/2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15/11/2016 ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
 
Το τμήμα Eιρήνης και Οικολογίας  συντάσσεται με την ΕΕΔΥΕ και τους φορείς του κινήματος που έχουν κηρύξει ανεπιθύμητο τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 15 και 16 Νοέμβρη, παραμονές του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα και στο πλαίσιο των σημερινών επικίνδυνων παιχνιδιών των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και σχεδιασμών που ξεδιπλώνονται στην περιοχή.
 
Εξαιτίας αυτών των ανταγωνισμών συσσωρεύονται εύφλεκτο υλικό και μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η πολεμική σύγκρουση στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει τη “διαφήμιση” των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων της χώρας, μετά το κάλεσμα της κυβέρνησης να έρθει το ΝΑΤΟ ως τοποτηρητής στο Αιγαίο για τις προσφυγικές ροές. Προσδοκά έτσι η κυβέρνηση ανταλλάγματα για λογαριασμό των ντόπιων ομίλων, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι για το λαό μας και τους λαούς της γειτονιάς μας.
 
Ως Τμήμα ειρήνης και Οικολογίας καλούμε όλα τα μέλη του Π.Κ να επαγρυπνούν για τις εξελίξεις, υψώνοντας φωνή αντίστασης σε ό,τι σηματοδοτεί αυτή η επίσκεψη. 
Συμμετέχουμε και καλούμε όλα τα μέλη του Π.Κ στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται από την ΕΕΔΥΕ και από τους Μαζικούς φορείς την Τρίτη 15/11/2016 στις 6.30 στην Ομόνοια. 
 
η υπεύθυνη του τμήματος
Μπέη Βασιλική