ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...

Εκδρομικό Τμήμα

 

Στην Ελλάδα βρίσκεσαι σ’ ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και χρωμάτων, νιώθεις τη δύναμη της ιστορίας και ανακαλύπτεις την εξελικτική πορεία της σκέψης, της επίδρασης και της εμπειρίας. Βρίσκεσαι σε μια χώρα που διαθέτει πλούσιο ιστορικό παρελθόν αλλά που οι κάτοικοί της δεν επαναπαύονται.
 
Η Ελλάδα μας είναι μια χώρα με θαυμάσιες αντιθέσεις…
 
Ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό, από την εξερεύνηση της ψυχής μιας πόλης,  κάνοντας περίπατο στα παλαιά αρχοντικά αλλά και στα σύγχρονα κτίρια, τα ταπεινά παραδοσιακά  μαγαζιά, τις λαϊκές ταβέρνες και τα πολυτελή εστιατόρια, μέχρι τα πανέμορφα νησιά μας με παραλίες μήκους  πολλών χιλιομέτρων  αλλά και τους μικρούς κολπίσκους, τις αμμώδεις παραλίες με τις αμμοθίνες  και τις βοτσαλωτές ακτές, τα γαλανόλευκα κυκλαδίτικα σπίτια, τα πέτρινα σπίτια  της ηπειρωτικής χώρας και τα πολύχρωμα του Ιονίου.
 
Σήμερα είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε με τη σιγουριά της άρτιας  οργάνωσης και τις ανταγωνιστικές τιμές μας μια μεγάλη γκάμα παροχών και υπηρεσιών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των εκδρομών  με έντονο το στοιχείο της δημιουργικότητας και των νέων ιδεών, είναι η βάση της εγγύησής μας για τον ποιοτικό σχεδιασμό των εκδρομών, ανταποκρινόμενοι στις εκάστοτε ιδιωτικές ανάγκες τόσο των συναδέλφων όσο και των φίλων μας. Δεν έχουμε λοιπόν, παρά να σας παροτρύνουμε να ταξιδέψετε  και  να  περιπλανηθείτε  στην  Ελλάδα  και  στο  Εξωτερικό  ώστε ν’ ανακαλύψετε με τη δική μας ματιά την πανέμορφη χώρα μας.
 
Το εκδρομικό Τμήμα είναι μια κατάθεση ψυχής  όπου εμείς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μοναδικές, ανεπανάληπτες, υπέροχες εκδρομές σε  όλες τις εποχές του χρόνου, γεμάτες πανέμορφες Ελληνικές εικόνες από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής.
 
 
 
Η Υπεύθυνη του  Εκδρομικού Τμήματος
 
Τούλα Μπελίτση