ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΟΒΑ

ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΟΒΑ

7/11/2021


Πρόγραμμα εκδρομής 

 
Αναχώρηση από το Π.Κ. στις 08:00 το πρωί.

Με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στους Δελφούς, όπου θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο με το περίφημο μαντείο.
Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το μουσείο με τους αρχαίους θησαυρούς που έχουν βρεθεί στην περιοχή, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «Ο Ομφαλός της γης».

Συνεχίζουμε για την κοσμοπολίτικη και συνάμα γραφική Αράχοβα, η οποία δεσπόζει στις πλαγιές του Παρνασσού. Παραμονή για φαγητό σε κάποιο από τα πολυάριθμα, παραδοσιακά εστιατόρια της πόλης (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα, έχοντας απολαύσει τον καφέ μας και με τις καλύτερες εντυπώσεις θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Ξεναγός:Κουτσοθεοδώρου Βαρβάρα

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο:    17 € για μέλη
                                                    22€ για μη μέλη  

Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο καθώς και στο μουσείο είναι δωρεάν.

Περιλαμβάνονται:
• Η μεταφορά όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενo πούλμαν

Δεν περιλαμβάνονται:
• Γεύματα – Ποτά, ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Δηλώσεις - ακυρώσεις μέχρι 3/11/2021.

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Π.Κ. καθημερινά από τις 10:00 – 14:00. Σε περίπτωση που δεν γίνει η εξόφληση η κράτηση ακυρώνεται. Η εξόφληση γίνεται είτε στη γραμματεία του Π.Κ. είτε στους λογαριασμούς στην Alpha Bank 813002001000082, Εθνική 118480103-25, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον προορισμό της εκδρομής.

Όλοι οι επιβαίνοντες θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής  εντός του πούλμαν και να έχουν στη διάθεσή τους προς επίδειξη αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης εντός 6 μηνών ή rapid test εντός 48 ωρών από την ημερομηνία της εκδρομής.