ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Πολιτιστικό Κέντρο σε συνεργασία με συναδέλφους λάτρεις της σκοποβολής κατάφερε να εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τα μέλη του Πολιτιστικού και τις οικογένειες τους για τους παρακάτω ομίλους.
 
1) Σκοπευτικός Όμιλος ΣΚΟΛΑΜ, έδρα Θάλειας 16, Βύρωνας http://skoplamia.blogspot.gr/.
Λειτουργούν τμήματα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Παίδων (άνω των 13 ετών).
Η ετήσια συνδρομή αποκλειστικά για τα μέλη του Πολιτιστικού μας, μαζί με την εγγραφή και την έκδοση δελτίου σκοπευτή, ανέρχεται στα 60€ και για κάθε ετήσια ανανέωση στα 50€. 
Στην τιμή περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση στο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι, από έμπειρους πιστοποιημένους επαγγελματίες εκπαιδευτές. Οι ανωτέρω ειδικές τιμές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών των μελών μας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαδικασία εγγραφής μπορείτε να επικοινωνήστε στο 6932284919 κος Σούρμπης Φρατζέσκος (εκπαιδευτής ΣΚΟΛΑΜ).
 
2) Αθλητικός σκοπευτικός όμιλος Elite, γραφεία Ελ. Βενιζέλου 316, Καλλιθέα (http://www.elitshootingclub.gr). 
Αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό κλειστό σκοπευτήριο στην Ελλάδα (Νεόκτιστα Ασπροπύργου). Οι εγκαταστάσεις  λειτουργούν καθημερινά (Τρίτη-Παρασκευή 12:00-19:00 & Σάββατο-Κυριακή 10:00-15:00), είναι πλήρως κλιματιζόμενες και περιλαμβάνουν:
•15 θέσεις βολής
•κάμερα με οθόνη απεικόνισης στόχου σε κάθε θέση
•αίθουσα σεμιναρίων
•ιατρείο
•αποδυτήρια
•χώρο εστίασης
Ο ΕΛΙΤ επενδύει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης- αγώνων για την ανάπτυξη του αθλήματος. Τηλ. Επικοινωνίας:210 5590901, κ. Χατζηνικολαΐδης.
-Το κόστος εγγραφής- συνδρομής ανά άτομο ανέρχεται στα 60€/ετησίως
-Το κόστος κατανάλωσης φυσιγγίων εξαρτάται του διαμετρήματος