ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Όσοι συνάδελφοι – μέλη του Πολιτιστικού ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών επιπέδου lower καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Π.Κ. καθημερινά από 09:00 – 16:00.
 
Το μάθημα θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα.
 
Το μάθημα παραδίδει ο συνάδελφος κ. Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, κάτοχος Modern Methodologies and Language Development for Teachers of English Teacher Development Course που διοργάνωσε το LEICESTER SQUARE SCHOOL OF ENGLISH (LSSE) και διενεργήθηκε εξολοκλήρου στο Λονδίνο (Αγγλία). Είναι επίσης κάτοχος βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης εκπαιδευτικού κύκλου μαθημάτων “ Creative Teaching in the Adult Classroom” Refresher Course in Practical and Creative Methodology for Overseas English Language Teachers  που διοργάνωσε το LAKE SCHOOL of ENGLISH OXFORD και διενεργήθηκε εξολοκλήρου στην Οξφόρδη (Αγγλία).
 
Ο τρόπος προσέγγισης του μαθήματος στοχεύει στον κάθε μαθητή ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες και τις γνώσεις του. Όπως λέει και ο ίδιος ο καθηγητής «τα αγγλικά δεν είναι δύσκολα να τα μάθεις αλλά είναι ο τρόπος με τον οποίο διδάσκεις».
 
Υπεύθυνη Τμήματος
Μαρία Σκαφίδα