ΦΑΝΑΡΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΞΑΝΘΗ – ΚΑΒΑΛΑ 11-15/3

Αρχηγός: Φράγκου Μαρία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3
Αναχώρηση στις 08:00 από το Πολιτιστικό Κέντρο για Φανάρι Κομοτηνής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη το απόγευμα – τακτοποίηση – διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3
Πρωινή αναχώρηση για να γνωρίσουμε τον ακριτικό νομό του Έβρου. Πρώτα θα επισκεφθούμε το Σουφλί «την πόλη του Μεταξιού», την πηγή της θρακικής παράδοσης στα μεταξωτά χειροτεχνήματα. Συνεχίζουμε για Αλεξανδρούπολη, γεύμα στην κοσμοπολίτικη πόλη με την άψογη ρυμοτομία, τα όμορφα νεοκλασικά στην πλατεία Μητροπόλεως και τον επιβλητικό Φάρο, το σήμα κατατεθέν της στην παραλία. Επιστροφή στο Φανάρι, ξεκούραση. Αργά το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της Κομοτηνής.
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/3
Αναχώρηση για την πόλη της Ξάνθης που αυτές τις ημέρες ζει στους ξέφρενους ρυθμούς του δεύτερου μεγαλύτερου Καρναβαλιού της Ελλάδας. Το μοναδικό σκηνικό της ρομαντικής ιστορίας της Παλιάς Πόλης με τα αναπαλαιωμένα σπίτια των καπνεμπόρων και τους πλακόστρωτους δρόμους, κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες, φαντασμαγορικά άρματα, χορούς σε κάθε δρομάκι. Γεύμα, επιστροφή στο Φανάρι. Χρόνος ελεύθερος.
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/3 (ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ)
Πρωινή αναχώρηση και επίσκεψη στο μαγευτικό Αγιορείτικο μετόχι του Πόρτο Λάγος  με τον μεταβυζαντινό ναό του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας της Παντάνασσας που βρίσκεται μάσα στη λίμνη Βιστωνίδας. Συνεχίζουμε για την πόλη της Κομοτηνής. Στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε όμορφα κτήρια και αρχοντικά, τμήμα από τα Βυζαντινά τείχη, το ηρώο με το ξίφος – σύμβολο της πόλης, τον μητροπολιτικό, μεταβυζαντινό ναό, καθώς και το παλιό μουσουλμανικό τέμενος με τον Πύργο του Ρολογιού. Γεύμα, επιστροφή στο Φανάρι. Χρόνος ελεύθερος.
ΤΡΙΤΗ 15/3
Αναχώρηση για την ωραιότερη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας την Καβάλα, κτισμένη αμφιθεατρικά σε θαυμάσια τοποθεσία, συνδυάζοντας με τέλεια αρμονία βουνό και θάλασσα. Σχετική παραμονή και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
                                                             ΜΕΛΗ            ΜΗ ΜΕΛΗ
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΟΙΚΙΣΚΟ                         95,00€              105,00€     
                 
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 20€
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 70€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
1. Μεταφορές –περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
2. 4 διανυκτερεύσεις στους οικίσκους του ΟΠΑΚΕ στο Φανάρι Κομοτηνής (οι οικίσκοι διαθέτουν στρωμένα κρεβάτια, πετσέτες & θέρμανση)
3. Συνοδός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό, γεύμα και δείπνο) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ  ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Π.Κ. Εξόφληση κρατήσεων έως 29/2/2016.


Η εξόφληση γίνεται είτε στη γραμματεία του Π.Κ. είτε στους λογαριασμούς στην Alpha Bank 813002001000082, Εθνική 118480103-25, Πειραιώς 6455-040030-602 αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την ονομασία της εκδρομής.

 Οι θέσεις στο πούλμαν καθορίζονται από την ημερομηνία εξόφλησης της εκδρομής.
 Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη.


Η υπεύθυνη του εκδρομικού
Φωτεινή Παπαδοπούλου