ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 13 – 15/9/2019

Παρασκευή 13/9/19: Αναχώρηση από τo ΠΚ  7:00 πμ με ενδιάμεση στάση για καφέ  στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στην όμορφη Ζάκυνθο.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο, για να απολαυσετε το μπανιο σας στην ομορφη παραλία του Λαγανα. Κατά την παραμονή σας στην παραλία, μπορειτε να επισκεφθειτε με καΐκι το Μαραθονήσι και να απολαύσετε τις θαλάσσιες Χελώνες Καρέτα-Καρέτα, να κολυμπούν (προαιρετικό). Το βράδυ δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

Σάββατο 14/9/19: Πρωινό, στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου  και  αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτη μας στάση το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια  αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε τη Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και τη θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό (προαιρετικό) και για να επισκεφθούμε τις Γαλάζιες σπηλιές (προαιρετικά). Αργά το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Άγιο Δημήτριο,  Σαρακινάδο, Γαϊτάνι, καταλήγουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ δείπνο σε μπουφέ και στη συνέχεια μετάβαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

Κυριακή 15/9/19: Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη, επίσκεψη μουσείων, προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο και αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλεως της Ζακύνθου, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Το μεσημέρι παίρνουμε το πλοίο και το δρόμο της επιστροφής μας, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή  μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ:
                                             ΜΕΛΗ          ΜΗ ΜΕΛΗ
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ                         145€               150€ 
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ                       245€               250€
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ  5 ΕΤΩΝ   100€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Majestic Hotel & Spa  4* ALL INCLUSIVE
Εισιτήρια αναχώρησης –επιστροφής (πλοίου &  πούλμαν )
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Αρχηγός-ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : στο ταξιδιωτικό γραφείο Megia travel, Υπεύθυνος : Νεκτάριος Αναστασίου τηλ 210-3822469
Εξόφληση στον παρακάτω λογαριασμό  μέχρι 8/9/2019
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  5126087475150  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Με την κατάθεση να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο και τον προορισμό της εκδρομής.
Οι θέσεις στο πούλμαν καθορίζονται από την ημερομηνία πληρωμής.

Η Υπεύθυνη του εκδρομικού
Τούλα Μπελίτση