ΜΟΝΟΗΜΕΡH ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

• ΚΥΡΙΑΚΗ 01/12/2019 ΠΑΤΡΑ (ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ-ΟΙΝΟΠOΙEIO ΑΧΑΙΑ CLAUSS)

Αναχώρηση 08:00 π.μ. από το Π.Κ. για Ισθμό  όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Πάτρα, επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, όπου μαρτύρησε ο άγιος. Στον κεντρικό θόλο υπάρχει σταυρός μήκους 5 μέτρων και στους υπόλοιπους θόλους υπάρχουν 12 μικρότεροι. Οι σταυροί συμβολίζουν τον Ιησού και τους Αποστόλους του. Το εσωτερικό του ναού είναι διακοσμημένο με βυζαντινής τεχνοτροπίας τοιχογραφίες και μωσαϊκά. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη εκκλησία στα Βαλκάνια μετά τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι και τον Καθεδρικό Ναό Αλεξάντρ Νέφσκυ στη Σόφια. Παραμονή για προσκύνημα.
Επόμενη στάση στις εγκαταστάσεις της οινοποιητικής εταιρείας “Αχάια Κλάους” σε μια όμορφη τοποθεσία με εκπληκτική θέα προς τον Πατραϊκό Κόλπο. Ιδρύθηκε το 1861 και είναι το παλαιότερο οινοποιείο της Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί για όσους επιθυμούν, ξενάγηση και γευσιγνωσία με 5€/άτομο, ενώ θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές κρασιών με τιμές Οινοποιείου (εκπτωτικές). Στη συνέχεια θα έχουμε προαιρετικά γεύμα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Δηλώσεις συμμετοχής από 18/11 έως και 27/11.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΛΗ:  17€                         ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 22€

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Π.Κ. καθημερινά από τις 09:00 – 16:00. Εξόφληση εκδρομής εντός 3 ημερών. Σε περίπτωση που δεν γίνει η εξόφληση η κράτηση ακυρώνεται. Η εξόφληση γίνεται είτε στη γραμματεία του Π.Κ. είτε στους λογαριασμούς στην Alpha Bank 813002001000082, Εθνική 118480103-25, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την ονομασία της εκδρομής.
Η υπεύθυνη του εκδρομικού
Τούλα Μπελίτση