1η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής, οργανώνει για πρώτη φορά, την:

1η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος 11~13 Ιουνίου 2022, στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΚΕ στην Τέμενη Αιγίου.

Ένα πολιτιστικό 3ήμερο camp για παιδιά σχολικής ηλικίας (6~12 χρονών), με πολλές δράσεις, εργαστήρια, δημιουργική απασχόληση και πολύ παιχνίδι.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαμονή στους οικίσκους του παραθεριστικού κέντρου του ΟΠΑΚΕ ανά οικογένεια και αντίστοιχα, μερική διατροφή στους χώρους σίτισης των εγκαταστάσεων.

Η εκκίνηση του προγράμματος θα γίνει το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ.μ. και η λήξη την Κυριακή το βράδυ, με αποχώρηση των οικογενειών τη Δευτέρα το πρωί (έως τις 12:00 το μεσημέρι).

Ο σχεδιασμός του προγράμματος εκτός  από τις δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, θα περιλαμβάνει εργαστήρια και δημιουργική απασχόληση και για τους γονείς που θα συνοδεύουν, στοχεύοντας σε ένα 3ήμερο συνολικής πολιτιστικής δράσης για όλους.

Το κόστος της συμμετοχής στην 1η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Π.Κ.Ε. ΟΤΕ Ν. Αττικής (αναφέρεται σε κόστος ανά οικογένεια) είναι 30 euro και τις 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) και περιλαμβάνει τη διαμονή της οικογένειας σε οικίσκο του ΟΠΑΚΕ στην Τέμενη Αιγίου. Η  σίτιση η οποία μπορεί να εξυπηρετηθεί από τους χώρους εστίασης του παραθεριστικού κέντρου, επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Ένα γεύμα θα είναι προσφορά του προγράμματος.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με ιδία μέσα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, (ονοματεπώνυμο συμμετεχόντων γονέων και παιδιών, ηλικίες παιδιών, και τηλ. επικοινωνίας) αποκλειστικά για μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου, θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο email: pkeotena@otenet.gr από την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, ώρα 10:00 π.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι 25/5/2022.

Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα στις συμμετοχές.

 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ:
(Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει αναρτήσει ο ΟΠΑΚΕ  για τη λειτουργία των παραθεριστικών του κέντρων): 

• Για την είσοδο στο Παραθεριστικό Κέντρο απαιτείται η επίδειξη είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ για τους ενήλικες είτε rapid test 24 ωρών για τα παιδιά έως 18 ετών που δεν διαθέτουν κάποιο από τα παραπάνω πιστοποιητικά.

• Ενδεχόμενο περιστατικό Covid, μπορεί ανά πάσα στιγμή να οδηγήσει σε ακύρωση των προγραμματισμένων διακοπών των δικαιούχων, ακόμη και σε μερική ή ολική αναστολή της λειτουργίας των Παραθεριστικών Κέντρων.

• Θα εφαρμόζονται απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

• Το εστιατόριο θα λειτουργεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα περί Covid-19. Απαγορεύεται το self service. Θα υπάρχει μόνο σερβιριζόμενο φαγητό σε τραπέζια αλλά και δυνατότητα πακέτου στους οικίσκους.

• Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω ισχύουν με την επιφύλαξη τυχόν επιβολής περαιτέρω περιορισμών ή απαγόρευσης λειτουργίας των παραθεριστικών κέντρων ή και τυχόν τροποποίησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων σχετικά με την πανδημία COVID-19 από την αρμόδια Δημόσια Αρχή.

Υπεύθυνος παιδικών τμημάτων: Διονύσης Πέττας