ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ..ΕΝΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 20:00
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Κ. τιμή εισιτηρίου 9€
 
Το έργο ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ..ΕΝΑΣ… είναι ίσως το καλύτερο έργο των Γάλλων συγγραφέων, είναι μια καταπληκτική , ξεκαρδιστική κωμωδία που φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο του, σε προδιαθέτει ότι θα δεις μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών.
Αυτό ακριβώς είναι το συγκεκριμένο έργο. Μια ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς  και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή πού σου κόβεται η ανάσα από το …. γέλιο.
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Βρισκόμαστε στη Γαλλία στο σπίτι ενός Υπουργού εν μέσω προετοιμασιών για το γάμους τ ου ίδιου και του γιου του. Ξαφνικά δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν Αμερικάνο Συνταγματάρχη κι εδώ αρχίζει η ανατροπή. Ο Συνταγματάρχης αποκαλύπτεται ότι είναι η αγνοούμενη εδώ και 20 χρόνια πρώην γυναίκα του Υπουργού. Τι θα πούνε στο παιδί;;; Ήρθε για να χαλάσει το γάμο;;; Πως θ’ αντιδράσει η μέλλουσα σύζυγος ;;; Ποιά η σχέση της με το Συνταγματάρχη;;; Τι συμβαίνει με την Υπηρέτρια και τους άντρες του σπιτιού;;;  ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; 
 
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:
ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΟΥΚΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΙΛΑΛΗ - ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ
 
Συντελεστές
Μετάφραση - Διασκευή - Μουσική: ΓΙΟΥΡΙ ΣΤΟΥΠΕΛ
Σκηνοθεσια: ΤΟΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σκηνικά:  ΛΙΑ ΑΣΒΕΣΤΑ
Χορογραφίες:  ΜΑΡΙΑ ΛΙΡΑΡΑΚΗ
Φωτισμοί: ΒΛΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Φωτογραφίες: ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
 
Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Π.Κ